Mini-stoomtrein inspireert Kylie Minogue tot geïmproviseerd optreden

Toen Kylie Minogue eind vorige week een optreden had in Scarborough, in het Engelse graafschap North Yorkshire, maakte ze, samen met haar dansers, van de gelegenheid gebruik om een bezoekje te brengen aan een lokale attractie, een mini-stoomtrein die vanuit het station met vooral toeristen rondrijdt. En de hele ploeg voelde zich duidelijk in zijn sas. Toen het treintje in het station stopte, werd spontaan een van Minogues hits ingezet. De onverwachte versie van "The Loco-Motion" kon, nadat de beelden op diverse sociale media gedeeld werden, dan ook op het nodige enthousiasme bij fans rekenen.

Kylie Minogue scoorde in 1987 haar eerste grote hit met het nummer in Australië en dat werd een jaar later nog eens overgedaan in de rest van de wereld. In Vlaanderen bereikte "The Loco-Motion" in oktober 1988 de 3e plaats in de hitparade en scoorde hier zelfs beter dan haar bekendere "I should be so lucky".

Haar bezoekje aan de 'North Bay Railway' was nu reden genoeg om ook ver weg van een podium de hit nogmaals vanonder het stof te halen. "Ze zorgde in ieder geval voor iets leuks met dit geïmproviseerde en onverwachte optreden", concludeerden diverse Britse nieuwswebsites. Metro ging zelfs nog iets verder: "Dit is waarom Kylie Minogue een legende is." Volgens lifestylewebsite Stylist is Groot-Brittannië dan weer "niet altijd een fijne plek om te leven, maar gelukkig is er Kylie Minogue!"

Oordeelt u zelf, "Toot Toot Ahhh Beep Beep":

Op Twitter volgden reacties als:

Meest gelezen