Britse Airbus maakt noodlanding in Valencia: cabine hing vol rook

Gisteravond heeft een Airbus A321 van British Airways een noodlanding gemaakt op de luchthaven van de Spaanse stad Valencia. Het toestel kwam uit Londen en enkele minuten vóór de landing vulde de cabine zich met rook. Alle passagiers konden veilig ontkomen.

"Een angstaanjagende ervaring op de vlucht naar Valencia", twittert een van de passagiers. "Het leek wel een horrorfilm. Gelukkig is iedereen veilig."

Volgens luchtvaartmaatschappij British Airways is het vliegtuig veilig geland en konden alle inzittenden via de noodglijbanen het toestel verlaten. Enkele uren later konden de passagiers hun bagage oppikken.

De oorzaak van het incident is nog niet bekend. Een woordvoerder van British Airways zegt dat de zaak wordt onderzocht.

Meest gelezen