Nieuwe wending in zaak ontvoerde Noorse miljonairsvrouw: ze leeft mogelijk nog, na bijna 300 dagen

De Noorse miljonairsvrouw Anne-Elisabeth Falkevik Hagen leeft mogelijk nog. Dat heeft de advocaat van haar familie vanmorgen bekendgemaakt. Volgens de advocaat is er op 8 juli contact geweest met de ontvoerders van de vrouw.

Volgens Svein Holden hebben de ontvoerders gezegd dat Falkevik Hagen nog leeft. "Ook kregen we informatie die alleen mensen die verantwoordelijk zijn voor haar verdwijning kunnen weten." Echt bewijs dat de vrouw nog leeft, heeft de advocaat niet gekregen.

Anne-Elisabeth Falkevik Hagen is in oktober vorig jaar ontvoerd bij haar thuis. In het huis van het koppel lieten de ontvoerders een briefje na. Ze eisten losgeld in de vorm van een cryptomunt (cryptomunten zijn niet te traceren door speurders). Het zou omgerekend om 9 miljoen euro gaan.

De 68-jarige Anne-Elisabeth Falkevik Hagen is de echtgenote van multimiljonair Tom Hagen, een van de rijkste mannen van Noorwegen.

Meest gelezen