AFP or licensors

Franse acteur Alain Delon herstelt van beroerte

De Franse cinemagrootheid Alain Delon (83) herstelt momenteel in Zwitserland van een beroerte. Dat laat zijn familie weten. De toestand van Delon is stabiel. 

Delon kreeg enkele weken geleden een beroerte en lag een tijd op intensieve zorgen in een Parijs ziekenhuis. "De familieleden zijn elk om beurt aan zijn ziekbed gebleven, mijn broer, mijn zus en mijn moeder Nathalie", vertelt zoon Anthony Delon.

Intussen is Alain Delon overgebracht naar een ziekenhuis in Zwitserland waar hij volgens de familie in alle rust herstelt. "Zijn vitale functies werken perfect en zijn toestand is gestabiliseerd", klinkt het.

Alain Delon is een van de grootheden van de Franse cinema. Hij maakte vooral furore in de jaren 60 en 70.

Meest gelezen