VRT

Natalia, Bart Schols, Jeroen Meus en Philippe Geubels eerste kandidaten voor "De slimste mens"

Zangeres Natalia, komiek Philippe Geubels, Eén-presentator Jeroen Meus en "De afspraak"-presentator Bart Schols zijn de eerste kandidaten voor het nieuwe seizoen van de tv-quiz "De slimste mens ter wereld". 

Vorig seizoen haalde MNM-presentator Peter Van de Veire de felbegeerde titel binnen. En ook dit seizoen maken verschillende VRT-gezichten kans om de populaire tv-quiz op Vier te winnen.  Dat staat vandaag in verschillende kranten en is bevestigd. 

Zo heeft Bart Schols, presentator van "De afspraak" op Canvas, al toegezegd.  Schols heeft een reputatie hoog te houden want onder anderen VRT NWS-collega's Xavier Taveirne en Linda De Win wonnen de quiz eerder al. 

Philippe Geubels, jarenlang jurylid in de quiz en intussen ook aan de VRT verbonden, neemt voor de tweede keer plaats aan de andere kant van het decor. In 2008 nam hij al eens deel aan de quiz.  Ook Jeroen Meus, presentator van "Dagelijkse kost" en "Twee tot de zesde macht" op Eén, doet voor de tweede keer mee. Tijdens zijn eerste keer, in 2014, strandde hij op twee deelnames. 

Zangeres Natalia is voorlopig de enige vrouwelijke kandidate van wie de naam al bekendgemaakt is. 

Eerder raakte al bekend dat de Nederlandse acteur, cabaretier en presentator Jeroen van Koningsbrugge, die vorig jaar deelnam aan de quiz, vanaf het komende seizoen jurylid wordt. Het 17e seizoen van "De slimste mens" zal dit najaar op televisie te zien zijn. 

Meest gelezen