Zeventiger overleden na uit de hand gelopen burenruzie in Zonnebeke, twee verdachten gearresteerd

Opschudding in de woonwijk Boudewijnpark in Zonnebeke, in West-Vlaanderen. Een burenruzie escaleerde gisteravond en liep volledig uit de hand. Een zeventiger werd neergestoken en overleed ter plaatse. Twee personen zijn opgepakt op verdenking van moord na de steekpartij.

Wat er precies gebeurde in Zonnebeke is nog niet duidelijk. Dat moet verder onderzoek nog uitwijzen. Het parket stuurde een wetsdokter en leden van het technische laboratorium ter plaatse, om de vaststellingen gisteravond nog te doen.

De hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar dat is niet meer gelukt. De straat waar het drama zich afspeelde in Zonnebeke was voor de vaststellingen ook een tijdlang afgesloten. 

Het parket meldt dat er twee personen gearresteerd werden na de steekpartij. "Ze worden verdacht van moord." Het slachtoffer zou al vaker conflicten gehad hebben met zijn buur, onder andere over luide muziek, maar het is voorlopig niet duidelijk wat de aanleiding was voor de steekpartij. 

Meest gelezen