Vrouw belandt met rolstoel in gracht en overlijdt in Izegem

In Izegem is een vrouw overleden nadat ze met haar elektrische rolstoel in de gracht was beland. Het gaat om een vrouw van 70 jaar uit Ardooie.

De vrouw was onderweg naar huis vanuit een feestzaal in Emelgem bij Izegem, waar haar dochter een optreden gaf. "Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk", zegt commissaris Carl Vyncke van de politiezone Riho.

"Na het optreden is de vrouw naar huis gereden. Er zijn niet meteen aanwijzingen dat er een aanrijding is geweest. Een koppel, dat ook op het optreden was, zag de rolstoel in de gracht liggen. De man probeerde de vrouw nog te reanimeren, maar ze was al overleden." Ook haar dochter nam dezelfde weg en was even later ter plaatse. Een wetsdokter moet de oorzaak van het overlijden vaststellen. 

Meest gelezen