Man (52) uit Roeselare springt uit raam om aan brand te ontsnappen

In Roeselare is een man van 52 zwaargewond geraakt, toen zijn woning plots in brand stond. Het slachtoffer geraakte niet op tijd weg en besloot om van de eerste verdieping naar beneden te springen om aan de vlammen te ontsnappen.

De man uit Roeselare woont in een studio achter het station. Het is daar plots beginnen branden. De man geraakte niet meer uit zijn woning door de vlammen. Daarom besloot hij om uit het raam te springen.

Brandweermannen kijken naar uitgebrande studio

Jongeren bieden hulp

Enkele jongeren kwamen nog aangelopen met een deken om zijn val te breken, maar het was te laat. De man was al gesprongen en kwam dus hard op het voetpad neer. De brandweer denkt dat de brand in de keuken begonnen is.

Brandweermannen op ladderwagen die brand blussen

Meest gelezen