Meer dan 700 trucks verzamelen voor het goede doel in Bekkevoort

De 35e editie van de grote Truckshow in Bekkevoort was afgelopen weekend een groot succes. Maar liefst 750 trucks reden door het Hageland. De opbrengst gaat naar verschillende goede doelen zoals Kom op Tegen Kanker.

De grootste en mooiste trucks verzamelden zich zaterdag en zondag in Bekkevoort voor de grote Truckshow. Mindervalide kinderen mochten een gratis rondrit maken door het Hageland in één van de vele indrukwekkende trucks.

Niet alleen Belgische truckers waren daar bij maar ook collega's uit het buitenland. Zo vertelt een Nederlandse chauffeur: "Ik kom intussen al vijf jaar vanuit Nederland naar Bekkevoort om bij de Truckshow te zijn. Het is hier heel erg gezellig. Momenteel heb ik een Amerikaanse vrachtwagen die ik helemaal heb opgeknapt. En daar ga ik alle shows mee af zoals deze. Het is echt een mooie evenement. Erg gemoedelijk, op z'n Belgisch (lacht)". Het geld van de grote Truckshow gaat naar een aantal goeie doelen zoals Kom op tegen Kanker. 

Meest gelezen