VRT/Fabrique Imagique

Na vier seizoenen "Dagelijkse kost" heeft Jeroen Meus een nieuwe keuken en die is goed voor zijn stappenteller

Na vier seizoenen koken, bakken, grillen, flamberen en kneden heeft de keuken van tv-kok Jeroen Meus een andere look gekregen. Die nieuwe keuken zal vanaf 2 september gebruikt worden in het nieuwe seizoen van "Dagelijkse kost". Nieuwsgierige voorbijgangers in Leuven (Schrijnmakersstraat) zullen Meus kunnen zien bakken en de kok zelf zal wat kilometers mogen doen tussen zijn verschillende kookeilanden. 

Kijk hier alvast binnen in de vernieuwde keuken:

Van de kruidenlade over het kookfornuis tot de binnentuin, de volledige "Dagelijkse kost"-keuken werd onder handen genomen. Voor nieuwsgierige voorbijgangers zal het bakatelier aan de straatzijde meteen in het oog springen. Er werd een op maat gemaakte kookruimte toegevoegd om taart, gebakjes of tagliatelle klaar te maken. Achter het nieuwe kookeiland is ook plaatsgemaakt voor een salon met eettafel, om een thuisgevoel te creëren.

Vergelijk zelf (foto 1 is de oude keuken):

© VRT VERNE Photography

De andere look met meer eilanden en een salon:

VRT/Fabrique Imagique
Fabrique Imagique
Fabrique Imagique

Bekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen