Landbouwer (80) overreden door machine op veld in Lo-Reninge

Een landbouwer van 80 is vanmiddag om het leven gekomen op een veld bij een hoeve in de Zavelhoek in Lo-Reninge. De man werd overreden door een familielid dat er met een verreiker aan de slag was. Het terrein was hobbelig waardoor de chauffeur niet zal gevoeld hebben dat hij over de landbouwer reed.

Een landbouwer was gaan helpen op het veld van zijn dochter en schoonzoon bij een hoeve in Lo-Reninge. Plots zagen de familieleden de bejaarde man bewusteloos liggen. Ze belden de hulpdiensten, hij werd gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Maar daar is hij overleden.

Drama

Wellicht is de man gestruikeld, want het veld lag er hobbelig bij, ze waren het aan het ploegen. De chauffeur van de machine zal hem niet gezien hebben en moet over hem gereden zijn. Pas na die dramatische aanrijding zagen de familieleden de man liggen. De dokters in het ziekenhuis hebben vastgesteld dat hij overleden is door een aanrijding. 

Meest gelezen