Nicolas Maeterlinck

Geboeide drugsverdachte ontsnapt in Antwerpen na ondervraging

In Antwerpen is een gevangene ontsnapt, na een ondervraging door de politie. Voorlopig is hij nog spoorloos.

De 23-jarige Nederlander was vanmorgen verhoord bij de federale gerechtelijke politie op de Noordersingel in Antwerpen. Na afloop kon hij op de vlucht slaan, vertelt Sylvie Van Baden van het parket: "Hij was geboeid, maar is toch kunnen ontkomen. Het vermoeden bestaat dat er een vluchtauto klaar stond om de verdachte op te halen." 

Op dit ogenblik wordt met man en macht nog gezocht. Bij de zoekactie is een politiehelikopter ingezet, maar voorlopig zonder resultaat. De man staat nu geseind bij alle politiediensten.

De man was in de nacht van 4 juni samen met een tweede verdachte betrapt toen hij een partij cocaïne uit een container haalde in de Antwerpse haven. Hij kwam nog niet eerder met het gerecht in aanraking.

Bekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen