Exhibitionist gevat in Zaventem: man pleegde tientallen feiten

De politie van Zaventem heeft een man van 32 opgepakt die tientallen feiten van exhibitionisme heeft gepleegd. De dertiger, die uit Asse komt, pleegde de feiten de voorbije drie jaar in het centrum van Zaventem. Hij heeft ook bekend, maar is intussen vrijgelaten onder voorwaarden.

De lokale politie van Zaventem kon gisteren een 32-jarige man vatten die ervan verdacht wordt dat hij in 2016, 2017 en 2018 een veertigtal feiten van exhibitionisme heeft gepleegd in het centrum van de gemeente. Daarbij dook hij bijna steeds op in de nabije omgeving van de luchthaven, op plaatsen zoals cafés waar vaak luchthavenpersoneel vertoeft. Volgens de politie wist de man precies waar de bewakingscamera's hangen zodat hij uit beeld kon blijven.

De man, die uit Asse afkomstig is, bekende de feiten, maar werd na verhoor vrijgelaten onder voorwaarden. De dertiger was nog niet gekend bij politie of gerecht. 

Meest gelezen