imago/Rene Traut

IKEA opent pop-upwinkel in centrum van Leuven

Op de Bondgenotenlaan in Leuven komt er in september een nieuwe IKEA-winkel, een zogenoemde pop-upwinkel. De meubelketen wil op die manier een alternatieve winkelervaring aanbieden aan de klanten.

Anderhalf jaar geleden lanceerde IKEA ook al een webshop en nu lanceren ze dus ook een pop-upwinkel. "Onze 8 winkels blijven onze belangrijkste troef en de hoeksteen van de ontmoeting met onze klanten. Toch zijn wij continu op zoek naar nieuwe manieren en plaatsen om onze klanten te ontmoeten", laat IKEA weten. 

Bondgenotenlaan

De eerste IKEA pop-upwinkel van ons land komt in Leuven. Meer bepaald in de belangrijkste winkelstraat van Leuven, op de Bondgenotenlaan waar vroeger een Mexx-winkel was. De werken zijn volop aan de gang en de opening is voorzien voor 9 september. 

Meest gelezen