Archieffoto

Tweede exhibitionist gesignaleerd in Zaventem

In Zaventem in Vlaams-Brabant is een tweede exhibitionist gesignaleerd. Gisterenavond werd opnieuw een vrouw lastiggevallen door een exhibitionist. Volgens de politie werden die feiten gepleegd door een andere man dan de exhibitionist die eerder op de dag was opgepakt voor verhoor. Die man pleegde al jaren feiten van exhibitionisme.

Gisterenavond, 19u30. Vlakbij het politiecommissariaat in Zaventem in Vlaams-Brabant wordt een vrouw lastiggevallen door een man, die haar zijn naakte lichaam toont. Enkele uren daarvoor was een hardleerse exhibitionist na verhoor nog uit dat politiekantoor vrijgelaten, maar hij was niet de man die de vrouw lastigviel. Volgens de politie gaat het zeker om een andere man, waardoor nu dus een tweede exhibitionist gesignaleerd is in de gemeente. De politie heeft vooralsnog geen verdachte opgepakt.

Gisterenochtend was er dus nog een andere exhibitionist opgepakt. De man van 32 uit Asse zou zich zeker aan 40 feiten schuldig gemaakt hebben in de afgelopen 3  jaar, in het centrum van Zaventem. Hij is uitgebreid verhoord. Maar omdat hij intussen in behandeling is, werd hij door de onderzoeksrechter weer vrijgelaten onder voorwaarden.

Meest gelezen