Videospeler inladen...

Russisch passagiersvliegtuig moet noodlanding maken in maïsveld, nadat zwerm vogels in motoren vliegt 

Een Russisch passagiersvliegtuig heeft vlak na het opstijgen uit Moskou een noodlanding moeten maken in een maïsveld. 23 passagiers moesten naar het ziekenhuis, volgens de autoriteiten hebben ze kneuzingen en schaafwonden. 

De Airbus 321 van Ural Airlines, met 226 passagiers en 7 bemanningsleden aan boord, was opgestegen op de luchthaven in Moskou. Maar even later moest het toestel al een noodlanding maken. Een zwerm vogels was terechtgekomen in de motoren van het vliegtuig, waarna die uitvielen. 

Doden vielen er niet, maar volgens de Russische autoriteiten moesten 23 mensen wel naar het ziekenhuis met kneuzingen en schaafwonden. 

Op Twitter worden er beelden van het incident gedeeld. Bekijk daaronder de beelden uit "Het journaal."

Bekijk hieronder beelden van de noodlanding:

Videospeler inladen...
Videospeler inladen...

Meest gelezen