Binnenkort trajectcontrole op plek van dodelijk ongeval Wijnegem

De gemeente Wijnegem gaat een trajectcontrolesysteem installeren op de Houtlaan richting van en naar Schilde. Dat maakte burgemeester Ivo Wynants (N-VA) bekend na het dodelijk ongeval vandaag op de verbindingsweg.

In Wijnegem is vrijdagmiddag een ernstig verkeersongeval gebeurd op de Houtlaan. Dat zegt de lokale politie van de zone Minos. Een wagen belandde er tegen een boom. 

Even verderop, op het grondgebied van Schilde, is er trajectcontrole. "En dat gaan we nu op ons grondgebied doen", zegt burgemeester Ivo Wynants (N-VA). "De Vlaamse regering gaat ons daar ook in steunen en mee voor het project betalen, eerder deze week heb ik daar de documenten voor ontvangen. Dat is een mooie stap vooruit, maar dit ongeluk is er weer één te veel."

Twee jaar geleden gebeurde er op ongeveer dezelfde plaats - maar dan in de andere richting - een soortgelijk ongeval waarbij twee doden vielen.

Meest gelezen