Uitgebrande auto in Willebroek, buurtbewoners voelen zich onveilig

Vannacht is er een auto uitgebrand in de Appeldonkstraat in Willebroek. Voorlopig is de oorzaak van de brand nog niet helemaal duidelijk, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. En daar schrikken de buurtbewoners niet van. Ze voelen zich niet meer veilig in Willebroek-Noord en vragen dringend maatregelen.

De auto stond er al een paar dagen op een oprit tussen twee woningen in Willebroek-Noord. De buren klagen over veel overlast door druggebruikers en overdreven snelheid, en vragen dringend maatregelen. "Het begint hier echt onveilig te worden, elke dag wordt het erger. Alstublieft, doe er iets aan", reageert een ongeruste buurtbewoonster.  

"Wij wonen hier al van in de jaren 70 en dat willen we zo behouden. Maar het blijkt onmogelijk te worden om hier te blijven wonen, omdat het gemeentebestuur niets doet. En dat vinden wij heel jammer. De laatste jaren is het hier een 'getto' geworden", aldus de buurtbewoonster. 

Meest gelezen