Videospeler inladen...

Feestelijke start van het 25e seizoen: nieuwe generiek en introsong voor "Thuis"

De fictiereeks "Thuis" pakt uit met enkele vernieuwingen voor het komende jubileumseizoen, dat op maandag 2 september van start gaat. "Ik ben thuis" wordt de nieuwe introsong, gezongen door Raf Van Brussel. Ook de generiek en het logo van de reeks werden onder handen genomen.

"Ik ben thuis" werd geschreven door Niels Destadsbader, die zondag nog een derde opeenvolgende Radio 2-zomerhit in de wacht sleepte, en Miguel Wiels. Toen de twee gecontacteerd werden om het nummer te componeren, twijfelden ze geen moment. "“Thuis” is en blijft een brok tv-geschiedenis, populair bij jong en oud”, vindt Destadsbader. “Als je daar dan de begingeneriek voor mag schrijven, is dat een mooi compliment.”

"Thuis" is en blijft een brok tv-geschiedenis
Niels Destadsbader

Zanger met dienst is Raf Van Brussel. “De song zat al vanaf de demoversie in mijn hoofd en ik kreeg het er niet meer uit. Hopelijk vinden de meer dan 1,2 miljoen "Thuis"-kijkers het een even leuke oorwurm als ik."

Naast het intronummer, kreeg ook de generiek zelf een make-over, en het "Thuis"-logo ziet er na vijf jaar ook weer anders uit.

Ontdek hieronder het resultaat:

Videospeler inladen...

Van deze intro nemen de kijkers van "Thuis" afscheid:

Videospeler inladen...

De "Thuis"-generiek door de jaren heen

Hoe reageren fans en acteurs op de nieuwe generiek?

Videospeler inladen...

Meest gelezen