FOTO: Jürgen Eeckhout

Voetganger komt om bij aanrijding met vrachtwagen op ring rond Gent

Op de ring rond Gent in Zelzate is vanmorgen vroeg een man van 29 omgekomen toen hij werd aangereden door een vrachtwagen. Het ongeval is gebeurd op een plaats waar geen zebrapaden of verkeerslichten zijn. De precieze omstandigheden worden nog onderzocht.

Een 29-jarige man is deze morgen rond 5 uur om het leven gekomen nadat hij door twee vrachtwagens was aangereden op de R4 in Zelzate in de richting van Nederland. Wellicht probeerde hij de weg over te steken, maar op de plaats van het ongeval zijn geen verkeerslichten of zebrapaden zijn. Het slachtoffer werd vermoedelijk eerst aangereden door een eerste vrachtwagen en erna overreden door een tweede vrachtwagen.

De weg richting Nederland moest volledig afgesloten worden tussen de kruispunten van de Rijkswachtlaan en de Leegstraat.

Meest gelezen