Beeld: VTM beeldbank

Erwin Deckers verlaat DPG Media

Erwin Deckers verlaat eind deze maand DPG Media, het eengemaakte bedrijf van Medialaan en De Persgroep Publishing. Na 19 jaar gewerkt te hebben binnen het bedrijf, gaat hij een nieuwe richting uit: hij gaat zich focussen op het coachen van creatief talent en creatieve teams. 

Deckers zegt in een mededeling nood te hebben aan "nieuwe zuurstof en andere accenten in mijn leven." Hij startte mee Qmusic op, presenteerde de Ochtendshow en werd erna programmadirecteur van de radiozenders.

Hierna combineerde Deckers radio met televisie als directeur strategie van Medialaan, om erna als Chief Content Officer aan de slag te gaan. Die functie vervulde hij het afgelopen jaar voor zowel de Belgische als de Nederlandse activiteiten, binnen de BENE-directie van DPG Media.

Deckers verlaat het bedrijf niet helemaal. Als coach van creatieve teams en talenten zal hij ook werken voor DPG Media.

Meest gelezen