Ronan "Boyzone" Keating en 10cc komen naar Night of the Proms

Na presentator Bart Peeters en de onvermijdelijke John Miles zijn nieuwe, internationale namen bekendgemaakt voor de 35e editie van Night of the Proms in Antwerpen.

De 1.000e editie van Night of the Proms is nog maar net achter de rug, of de organisatie kijkt al naar de winterse versie in het Sportpaleis in Antwerpen.

De formule - hapklare klassieke muziek naast pop- en rockhelden - blijft na al die jaren onveranderd. Presentator Bart Peeters mag in november niet alleen Maxi Jazz (van Faithless) aankondigen, maar ook Ronan Keating en de groep 10cc.  

De Ierse zanger Ronan Keating toert op dit moment nog met Boyzone, de groep waar het 25 jaar geleden allemaal mee begon, maar zal die hits solo brengen in Antwerpen. Naast zijn eigen werk, zoals "When you say nothing at all". 

Ook de Engelse groep 10cc werden vandaag aangekondigd. Van de originele bezetting uit de jaren 70 blijft enkel Graham Gouldman over, maar de hits "I'm not in love" en "Dreadlock holiday" klinken nog min of meer hetzelfde als tijdens de hoogdagen.

De 35e editie van Night of the Proms zal twee keer neerstrijken in Antwerpen, op 22 en 23 november 2019.

Bekijk hieronder het verslag van de allereerste editie in openlucht, eerder deze maand:

Videospeler inladen...

Meest gelezen