© VRT 2019

Danira Boukhriss presenteert vanaf 2 september de talkshow "Vandaag" op Eén

De nieuwe talkshow die Danira Boukhriss Terkessidis zal presenteren op Eén, zal "Vandaag" heten. Vanaf 2 september loopt het programma elke week van maandag tot donderdag. De nieuwsfeiten van de dag zullen er met een nieuwe kijk besproken worden. 

Het programma loste vandaag alvast een eerste trailer én het logo van het programma op zijn nieuwe Instagram-pagina

Danira Boukhriss Terkessidis begon haar carrière bij de VRT achter de schermen, bij "Vlaanderen Vakantieland". In 2013 maakte ze de overstap naar VRT NWS. Ze maakte er journaalreportages en presenteerde er reportageprogramma's "Login" en "Koppen XL". Samen met Kobe Ilsen kwamen er op Eén drie seizoenen van "Over eten". En aan de zijde van Peter Van de Veire presenteerde ze het laatste seizoen van "Steracteur sterartiest". In 2015 verloor Boukhriss Terkessidis nipt de finale van de Vier-quiz "De slimste mens ter wereld" tegen Tom Waes.

Meest gelezen