5-jarige steelt de show tijdens optreden van Foo Fighters

Taylor mag dan nog maar 5 jaar oud zijn, afgelopen maandag stal hij voor een publiek van 35.000 mensen de show tijdens het concert van de Amerikaanse rockgroep Foo Fighters in de Noord-Ierse stad Belfast. Nadat hij immers door leadzanger Dave Grohl op het podium geroepen was, rockte hij er samen met de andere bandleden op los. De beelden van het optreden gaan intussen viraal.

Moeder Nikki Hooper op BBC News: "Hij luistert al sinds zijn geboorte naar de muziek van Foo Fighters, vooral dan omdat ik en mijn echtgenoot enorm grote fans zijn. Hij is zelfs genoemd naar de drummer van Foo Fighters, Taylor Hawkins."

"Toen we dan samen met vrienden naar het optreden van de groep zouden gaan, dachten we: "Waarom zouden we onze zoon niet meenemen?" We hebben dan eerst de organisatoren gebeld met de vraag of het oké was om een 5-jarige mee te brengen. Zij zeiden dat het geen probleem was, maar dat we wel moesten zorgen voor een koptelefoon voor hem, omdat de muziek erg luid zou zijn."

"Toen we arriveerden, was iedereen zo vriendelijk. Men maande ons aan om zo dicht mogelijk bij het podium te geraken. Toen Dave Grohl dan het kartonnen bord van Taylor opmerkte, riep hij hem op het podium."

"Voor ouders is dit echt wel een moment om trots op te zijn. Taylor trok alle aandacht naar zich toe. We voelen ons nog altijd in de zevende hemel. Dit is een herinnering die Taylor de rest van zijn leven zal meedragen."

Meest gelezen