Man (25) uit Roeselare stak zelf huis in brand

De brand van gisterennamiddag in een huis in Roeselare, is opzettelijk aangestoken. Dat heeft de branddeskundige vastgesteld. De bewoner van 25 stak zijn huis in brand, na een ruzie met zijn vrouw. De vrouw (23) kon gelukkig net op tijd met hun twee kindjes naar buiten lopen.

Het was een korte, maar hevige brand, gisterennamiddag in een huis in Roeselare. De mama was samen met haar twee kleine kinderen, een zoontje van drie en een dochtertje van acht maanden, net op tijd buiten geraakt.

Haar man liep zware brandwonden op. Hij wordt in een kunstmatige coma gehouden in het universitair ziekenhuis van Gent. De woning is volledig uitgebrand. De woning ernaast kon gered worden.

Brandstichting

Nu blijkt uit de vaststellingen van de branddeskundige van het parket dat de man dus zelf het huis in brand heeft gestoken, na een echtelijke ruzie.

Meest gelezen