Videospeler inladen...

E313 in Herentals vrijgemaakt nadat  weg urenlang volledig versperd was door zwaar ongeval

De E313 is om 11:45u weer vrijgemaakt nadat hij sinds 9:15u vanmorgen volledig versperd geraakte richting Hasselt door een ernstig ongeval ter hoogte van Herentals-West.  Alle verkeer moest de snelweg verlaten in Ranst en daar de E34 nemen in de richting van Nederland. Ook de oprit Massenhoven richting Hasselt ging al die tijd dicht.

Eigenlijk was er sprake van twee ongevallen. Door een eerste, kleiner ongeval waren er al twee rijstroken versperd geraakt en was er file ontstaan. In de staart van die file reden twee vrachtwagens en een bestelwagen op elkaar in.

De bestuurder van de bestelwagen die ingereden was op de file, zat in zijn voertuig geklemd en moest worden bevrijd. De bestuurder is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.  Het Verkeerscentrum verwachtte dat de afhandeling lang zal duren. De klus werd uiteindelijk op iets meer dan twee en een half uur geklaard. 

Herbekijk hieronder de reportage in "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen