vlnr: Wanne Synnave, Peter Van de Veire, Kawtar Ehlalouch
VRT

Peter Van de Veire maakt vanaf nu ochtendradio met twéé "Wing dj's": ontdek wie hem bijstaat op MNM

Vanaf vandaag kunt u op MNM luisteren naar een vernieuwde "De grote Peter Van de Veire Ochtendshow". En opvallend: niet één, maar twee sidekicks zullen hem vanaf nu bijstaan. Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave zullen zijn "Wing dj's" zijn. 

Vanaf vandaag heeft Peter Van de Veire niet één, maar twee sidekicks aan zijn zijde in "De grote Peter Van de Veire Ochtendshow". Kawtar Ehlalouch (22, Dendermonde, rechts op foto boven) en Wanne Synnave (22, Antwerpen, links op foto boven) zullen zijn "Wing dj's" zijn.

"Ze voelen de pols van de wereld vandaag, die andere dingen zien dan Peter, en die letterlijk kunnen uitvliegen", vandaar de naam "Wing dj's".  Ze pikken bijvoorbeeld een bekende gast thuis op en geven hem een lift naar MNM, met onderweg tijd voor een goed gesprek. Of ze gaan langs bij een luisteraar die iets bijzonders meemaakt. 

MNM koos voor jong talent uit eigen huis. Wanne deed eerder al stage bij "De grote Peter Van de Veire ochtendshow" en Kawtar werkt intussen een jaar bij MNM.  Zij volgen Julie Van den Steen op die eind vorig seizoen aankondigde dat ze stopte als MNM-dj en als sidekick van Peter Van de Veire. 

"De grote Peter Van de Veire ochtendshow" is al meer dan tien jaar een vaste waarde op MNM, de vertrouwde items blijven: Weer met Bram Verbruggen, Verkeer, Nieuws met Chaima Saysay, Punto Punto en de beste muziek waarmee de MNM-luisteraar 's ochtends wil wakker worden.

VRT

Meest gelezen