"Dit is niet iets waarop je voorbereid bent. Maar grappig is het wel!"

Wanneer er spanning in de lucht hangt, is een goede grap altijd mooi meegenomen. Terwijl Logan Martin uit Kentucky, VS, midden juli vol ongeduld op zijn bruid stond te wachten, dacht die laatste de sfeer wat losser te maken door Logans beste vriend en getuige voor hun huwelijk op hem af te sturen. Vriend Ryan Sowder was daarbij op vraag van de toekomstige bruid, Megan, gekleed in een witte bruidsjurk. Tot grote hilariteit van bruidegom Logan. De foto’s gingen de afgelopen dagen viraal.

Getuige Ryan Sowder op Fox News: "Toen Megan me vroeg of ik deze grap met Logan wilde uithalen, kon ik haar dat niet weigeren."

Bruidegom Logan Martin: "Ik stond daar buiten op Megan te wachten, terwijl ik almaar ongeduldiger werd. Vijf minuten lang duurde het, vooraleer ik me mocht omkeren en mijn bruid mocht zien. Maar dan zag ik Ryan plots staan. Ik kon niet anders dan in de lach schieten. Je getuige zien in een huwelijkskleed is niet iets waarop je voorbereid bent. Je mag wel zeggen dat ik volledig in shock was."

"Ik vind dat Ryan die jurk best nog wat mag bijhouden. Want, alle gekheid op een stokje, hij stond er nog goed mee ook", besloot Logan alvast.

Meest gelezen