Mysterieuze papiersnippers kwamen ... toch van vrienden

Het mysterie van de papiersnippers is opgelost. Het huis van een pasgetrouwd koppel uit Lievegem was helemaal bedolven onder de papiersnippers. Dat ontdekte het koppel bij thuiskomst in de huwelijksnacht. Het stel weet nu wie de snippers rondgestrooid heeft.

Het koppel was helemaal niet opgezet met de grap en dacht eraan klacht in te dienen. Ze geloofden ook niet dat een van hun vrienden achter de papieractie zat, maar dat blijkt nu toch het geval. De boosdoener heeft het opgebiecht. De pasgetrouwden zijn blij dat ze het eindelijk weten en kunnen nu met een gerust gemoed op huwelijksreis vertrekken. Een klacht gaan ze niet meer indienen.

Wie er achter de grap zat, wil het koppel niet bekend maken. Kimberly: "We hebben met de personen een gesprek gehad. Het ligt gevoelig, daarom houden we het voor ons wie het was. Het bleek om een uit de hand gelopen grap te gaan”. Ze zegt verder nog voortaan twee keer te zullen nadenken vooraleer ze nog iemand op zijn woord gelooft.

Meest gelezen