E17 van Kortrijk naar Gent gaat komende nacht dicht in Zwijnaarde 

Komende nacht (van donderdag 29 op vrijdag 30 augustus) gaat de E17 van Kortrijk naar Gent dicht in Zwijnaarde. Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat net voor het knooppunt in Zwijnaarde nieuwe wegwijzers boven de snelweg plaatsen.

Vanavond om 22 uur gaat de aannemer van start met de werkzaamheden en ten laatste om 5.30 uur in de ochtend van morgen, vrijdag 30 augustus is de snelweg weer open. Om alles vlot te laten verlopen, zal de E17 richting Gent volledig afgesloten zijn ter hoogte van de afrit in De Pinte. Het verkeer richting Kortrijk kan tijdens de werkzaamheden gewoon door.

Er is een omleiding via de afrit in De Pinte, de Oudenaardsesteenweg (N60), de E40 (oprit in Zwijnaarde) en via het knooppunt in Zwijnaarde naar de E17 richting Antwerpen.  Vanavond kan het bij De Pinte erg druk worden en is het oppassen voor de file die zich wellicht zal vormen bij het invoegen naar de Oudenaardsesteenweg.

Meest gelezen