"De ochtend", "De wereld vandaag" of het radionieuws gemist? Bij ons kunt u het beluisteren wanneer het u past

Het overkomt u ongetwijfeld ook af en toe: net te laat de radio opgezet om dat boeiende debat uit "De ochtend" te horen. Of u valt midden in een interview in "De wereld vandaag", en u wilt graag dat begin ook wel horen. Maar hoe? Vanaf nu kunt u dat makkelijk via vrtnws.be én via de VRT NWS-app. 

Als u op de homepagina rechtsboven op de knop "Audio" klikt, vindt u het audio-aanbod van VRT NWS in een handig overzicht. De boeiendste interviews, debatten of reportages uit de radioduidingsprogramma's "De ochtend" en "De wereld vandaag" kunt er met 1 klik herbeluisteren.  Maar u vindt er ook het meest recente radionieuws én het regionale nieuws.

Maar dat is niet alles, want ook alle VRT NWS-podcastreeksen vindt u via deze pagina terug.  Deze zijn trouwens ook te beluisteren via de podcastplatformen van Apple en Google.

Hetzelfde aanbod in de VRT NWS-app

Ook in de VRT NWS-app vindt u onderaan een knop "Audio" terug. Eén klik op die knop en u vindt er hetzelfde audio-aanbod als op de website (foto onderaan). Hiervoor moet u wel over de meest recente versie van de app beschikken.

Kortom: in uw keuken, onderweg in de auto, tijdens het joggen: u kunt VRT NWS nu ook overal beluisteren via de VRT NWS-app (en de mobiele site).

Al zijn er nog andere mogelijkheden om van dit aanbod te genieten: Op de website van Radio 1 kunt u alle fragmenten uit "De ochtend" en "De wereld vandaag" beluisteren, en een overzicht van de andere mogelijkheden vindt u hier.

Meest gelezen