John Travolta na 'misser' op MTV Awards: "Ik heb me niet vergist, beelden zijn verkeerd geïnterpreteerd"

Het was afgelopen maandagnacht een van de grappigste momenten tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards, toen acteur John Travolta zich leek te vergissen aan wie hij de prijs voor beste video moest uitreiken. Niet Taylor Swift maar Jade Jolie, een dragqueen uit de entourage van Swift, kreeg bijna de award in haar handen geduwd. Het grappige voorval ging snel viraal. Maar volgens Travolta werden de beelden gewoon verkeerd geïnterpreteerd.

Het waren volgende beelden van "het missertje" die de afgelopen dagen wereldwijd gedeeld werden: 

De 65-jarige acteur reageerde zopas op radiozender The New HOT 93.3 uit Texas: "Ik ken Taylor persoonlijk, we zijn al lang vrienden van elkaar. Ze heeft mijn vrouw en dochter altijd zo goed behandeld tijdens haar concerten. Ik heb haar al verschillende keren geschreven, zij heeft daarop altijd geantwoord."

"Er kwamen op dat moment plots zoveel mensen tegelijkertijd op het podium dat ik haar moest zoeken in die menigte. Dus ik beweeg mijn hoofd van links naar rechts om haar te vinden. Maar het werd helemaal anders geïnterpreteerd. Ach, het was wel grappig."

"Dat overkomt me al mijn hele carrière. Heb ik mijn hoofd kaalgeschoren, dan is dat nieuws. Zeg ik iets verkeerds, dan is dat nieuws. En nu ook weer. Ik fantaseer nu wat er zou gebeurd zijn mocht ik die award wel aan Jade Jolie gegeven hebben. Dat zou pas geweldig geweest zijn. Ja, ik had het spel moeten meespelen."

"Eigenlijk ben ik blij dat zulke dingen viraal gaan, want dat betekent dat er geen ander belangrijker nieuws was. Het was bijgevolg een mooie dag. Want we worden zodanig overspoeld door slecht nieuws dat iets lichtvoetigs als dit tenminste betekent dat er geen al te slecht nieuws was die dag."

Meest gelezen