Arnout Hauben trekt door België voor "Ten oorlog: de bevrijding van Vlaanderen"

Tv-maker Arnout Hauben gaat een nieuwe televisiereeks maken over de bevrijding van ons land, exact 75 jaar geleden. Voor zijn driedelige reeks "Ten oorlog: de bevrijding van Vlaanderen" gaat hij praten met mensen die de bevrijding zelf meemaakten.

In 2013 en 2015 maakte tv-maker Arnout Hauben de felgesmaakte historische reeks "Ten oorlog". Daar komt nu een minivervolg op. In drie afleveringen maakt Hauben een reeks over de bevrijding van Vlaanderen. De reeks zal toepasselijk: "Ten oorlog: de bevrijding van Vlaanderen" heten. 

Hij zal daarvoor door België trekken en hij zal praten met mensen die de bevrijding zelf meegemaakt hebben. De minireeks zal in 2020 op één te zien zijn.

Bekijk hier de eerste beelden van de reeks: 

Meest gelezen