Valerie Van Peel (N-VA) stopt als schepen in Kapellen

Na 7 jaar stopt Valerie Van Peel als OCMW-voorzitter en schepen van sociale zaken in Kapellen. Ze zegt dat de combinatie met haar werk in het federaal parlement te veel is.

Van Peel heeft het nieuws zelf bekend gemaakt op de sociale media: "Na veel wikken en wegen heb ik besloten om de prachtige job van OCMW-voorzitter voorlopig vaarwel te zeggen.” De afgelopen 7 jaar combineerde ze haar werk in Kapellen en dat in het federale parlement. "Veranderingen in mijn privéleven en nieuwe uitdagingen op het nationaal niveau, zoals het ondervoorzitterschap van De Kamer, maken dat ik het gevoel heb dat ik de twee functies niet meer zo goed zal kunnen vervullen als ik wil en nodig vind," schrijft ze nog.

Van Peel blijft wel nog gemeenteraadslid in Kapellen. Haar partijgenoot Luc Devriese volgt haar op als OCMW-voorzitter. 

Meest gelezen