Brussels Airlines ruilt Toronto in voor Montreal, Air Canada pikt Toronto-route op

Brussels Airlines herschikt haar vluchten naar Noord-Amerika. Begin volgend jaar wordt de route naar Toronto stopgezet en vanaf eind maart vervangen door een zomerroute naar Montreal. De Amerikaanse hoofdstad Washington zal vanaf volgend jaar het hele jaar door worden bediend en de route naar Toronto wordt vanaf mei overgenomen door Air Canada.

Vanaf eind maart gaat Brussels Airlines 5 keer per week naar de Canadese stad Montreal vliegen, tot het einde van het zomerseizoen. De route naar Toronto wordt overgelaten aan alliantiepartner Air Canada, dat tijdens het zomerseizoen 5 keer per week zal vliegen, tijdens het winterseizoen 4 keer per week.

Momenteel vliegt Brussels Airlines nog het hele jaar door naar Toronto. Doordat Montreal alleen tijdens het zomerseizoen wordt aanvlogen, komt er volgend jaar capaciteit vrij en kan Brussels Airlines het hele jaar door vluchten inleggen naar de Amerikaanse hoofdstad Washington. Tot nu toe werd Washington alleen tijdens het zomerseizoen bediend.  

Meest gelezen