Kinderen vinden vader (51) dood terug na vier weken

In Veldegem bij Zedelgem is een man thuis dood teruggevonden. Hij is wellicht al 4 weken geleden overleden. Het gaat om een natuurlijk overlijden. De man is 51 en werd gevonden door zijn kinderen.

Volgens de lokale politie is de man vier weken geleden al overleden. “Dat concludeerden we op basis van de verklaring van de kinderen van het slachtoffer”, zegt woordvoerster Lien Vermeersch. “Zij hadden zo’n vier weken geleden voor het laatst contact met hun vader.”

De politie startte na het overlijden een onderzoek, maar dat werd snel afgesloten. De man is een natuurlijke dood gestorven. Slachtofferhulp werd ingeschakeld om de familie op te vangen.

Uitzonderlijk

In een gemeente als Zedelgem is het uitzonderlijk dat iemand pas zo lang na zijn overlijden wordt ontdekt. De gemeente zegt dat ze al een plan heeft om isolement te voorkomen. Dat gaat dan vooral over het bezoeken van bejaarden.

Meest gelezen