Wilrijk opent steunregister en onderzoekt mogelijkheden noodrekening

Het Wilrijkse districtsbestuur heeft een steunregister geopend in het districtshuis. Iedereen die wil kan daar een boodschap opschrijven voor alle slachtoffers van de ontploffing van gisteren. Intussen bekijkt de districtsburgemeester met het Rode Kruis of er een noodrekening voor de slachtoffers kan worden geopend.

In het districtshuis van Wilrijk in Antwerpen zijn verschillende mensen al iets komen schrijven in het steunregister voor de slachtoffers van de ontploffing. Bij een explosie gisteren kwam één iemand om het leven en raakten drie anderen gewond. 


Volgens districtsburgemeester Kristof Bosuyt willen heel wat mensen graag op die manier hun steun betuigen: "Bedrijven, handelaars en burgers vragen of ze een steentje kunnen bijdragen. We onderzoeken nu samen met het Rode Kruis of we een soort van steunrekening kunnen openen."

Meest gelezen