26-jarige Belg al 10 dagen vermist in Canada

In Canada is een 26-jarige landgenoot vermist. Romain Quénéhen uit Henegouwen had op 26 augustus voor het laatst contact met zijn familie. Volgens zijn zus vond een wandelaar 2 dagen later enkele van zijn spullen terug in de wouden van Brits-Columbia. Buitenlandse Zaken in ons land is op de hoogte van de verdwijning. Op Facebook heeft de zus van Quénéhen een oproep geplaatst in de hoop haar vermiste broer terug te vinden.

In onderstaande oproep vraagt de vrouw onder meer of iemand mensen kent die in Alaska of Brits-Columbia verblijven. “We hebben al dagen geen nieuws van mijn broer. De politie is een onderzoek gestart. Dringende oproep: wie zit in Alaska of British Columbia, of kent er iemand? Of een webpagina waar lokale mensen in zitten?"

Tijdens een plaatselijke zoektocht heeft de Canadese politie ook al de huurauto gevonden van Romain. 

Meest gelezen