Auto in keuken: "Alleen onze honden begrepen het niet zo goed"

Dat orkaan Dorian veel schade aangericht heeft, is intussen meer dan duidelijk. Zij die zich op de komst ervan voorbereidden, deden dan ook hun uiterste best om die schade zoveel mogelijk te beperken. En dus besliste Patrick Eldridge uit Jacksonville, in de Amerikaanse staat Florida, afgelopen dinsdag om zijn Smart-auto in de keuken te parkeren, in de hoop dat de kleine wagen dan minder kans had om weggeblazen te worden. De foto’s gingen de afgelopen dagen viraal en werden wereldwijd opgepikt door nieuwsmedia.

Eldridge op CBS News en aan nieuwsagentschap AP: "Mijn vrouw was behoorlijk onder de indruk dat ik het bij het juiste eind had toen ik zei dat onze auto in de keuken zou passen. Nu weten we tenminste dat er voor onze auto, indien nodig, een extra parkeerplaats aanwezig is."

Jessica: "Ik dacht dat het onmogelijk was. Maar hij opende de dubbele deur en reed hem binnen. Zonder problemen. Ik kon mijn ogen niet geloven. Onze honden begrepen het wel allemaal niet zo goed."

Omdat de wagen van echtgenote Jessica al in de garage stond, moest het koppel dus naar een creatievere oplossing op zoek gaan:

Jessica voegde er zopas op Facebook aan toe: "Ik kan nog steeds niet geloven dat die foto’s zoveel aandacht gekregen hebben. Mijn man heeft me vaak geprobeerd te overtuigen dat deze auto belangrijk zou zijn voor ons gezin. Misschien heeft hij wel gelijk gehad."

Intussen is de auto opnieuw, ongeschonden, uit de keuken kunnen wegrijden:

Meest gelezen