Kennedytunnel richting Nederland weer vrij na verlies van lading vrachtwagen

In de Kennedytunnel waren anderhalf uur lang twee van de drie rijstroken versperd nadat een uitzonderlijk transport zijn lading verloren had. Het verkeer kan nu weer door, maar er is meer file dan op een andere vrijdagavond. 

Het beloofde een pittige avondspits te worden in Antwerpen. In de Kennedytunnel verloor een uitzonderlijk transport zijn lading. Het ging om een ijzeren constructie van tien meter lang. Twee van de drie rijstroken waren versperd en de verkeersdrukte nam snel toe. Even werd gevreesd dat de takeling zeer complex was en weleens lang kon duren.

Maar uiteindelijk verliep de takeling veel vlotter dan verwacht en waren de rijstroken weer vrij. Er is wel nog meer file dan op andere vrijdagavonden.

Meest gelezen