Marnik Aerts

Motorrijder (20) sterft na ongeval in Merksem

In Merksem, bij Antwerpen, is gisteravond een 20-jarige motorrijder om het leven gekomen. In Lozen bij Bocholt was er een ongeval waarbij drie auto's betrokken waren.  Daar zijn twee mensen er erg aan toe.  

Op de Bredabaan in Merksem is een jonge motorrijder rond 20.30 uur ter hoogte van de bus- en tramhaltes aan de grens met Schoten, uit de bocht gegaan en tegen een verlichtingspaal terechtgekomen. De man van 20 werd ter plaatse gereanimeerd en werd nog in een zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht. Hij stierf er aan zijn verwondingen. Er waren geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval. 

Ook gisteravond zijn in Lozen bij Bocholt, in Limburg, zes gewonden gevallen bij een ongeval op de Lozerweg waarbij drie auto's betrokken waren. Eén van de auto's is tegen een boom beland, de tweede kwam in een maïsveld terecht en een derde auto eindigde in een gracht. Twee mensen zijn er erg aan toe. Het parket onderzoekt de precieze oorzaak van het ongeval in Bocholt. 

Herbekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen