Videospeler inladen...

Italiaanse steractrice Monica Bellucci krijgt ster op Filmfestival van Oostende

De Italiaanse steractrice Monica Bellucci heeft op het Filmfestival van Oostende een ster gekregen. Niet op de dijk, door het slechte weer, wel op de rode loper aan het Kursaal. Voor Bellucci was het een beetje thuiskomen, want de film die ze kwam voorstellen "Spider in the web" werd vorig jaar in ons land gedraaid. 

"Ik ben vereerd en ontroerd omdat ik deze mooie ster krijg", zei Bellucci. "Ik word in dit land met zoveel affectie en liefde ontvangen. Het is een speciaal moment."

Bellucci kwam in Oostende de thriller "Spider in the web" voorstellen, waarin ze een geheimzinnige dokter speelt naast een Israëlische spion, rol van Ben Kingsley.  Het grootste deel van de opnames vond in ons land plaats. Enkele Vlaamse acteurs, onder wie Filip Peeters, kregen naast Bellucci een rol in "Spider in the web". 

Wanneer de film bij ons in de bioscopen uitkomt, is nog niet bekend. 

Meest gelezen