3 gewonden na mislukte landing luchtballon tijdens Vredefeesten

Zondagavond is een luchtballon verkeerd geland tijdens de Vredefeesten. De piloot wilde landen op een veld, maar dat gebeurde te hard. Drie mensen hebben daarbij verwondingen en kneuzingen opgelopen en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Naar goede gewoonte gaan er tijdens de Vredefeesten in Sint-Niklaas een hele hoop luchtballonnen de lucht in. Maar tijdens de vlucht van zondag liep het mis. Wanneer een piloot ter hoogte van Temse wilde landen, gebeurde dat te hard. Drie mensen raakten gewond en werden naar het ziekenhuis overgebracht. Op vrijdag en zaterdag ging er geen ballon de lucht in omdat het te slecht weer was.

Vechtpartij

Ook in de nacht van vrijdag op zaterdag raakten drie mensen gewond; niet door een luchtballonvaart, maar door een vechtpartij. Een groepje jongeren zorgde voor problemen op de Grote Markt en wanneer de politie tussenbeide kwam, escaleerde het tot een vechtpartij. Drie agenten raakten lichtgewond. Eén van hen is arbeidsongeschikt. Vijf personen werden opgepakt en opgesloten. Ze werden 's morgens vrijgelaten, maar zullen later wel vervolgd worden voor slagen en verwondingen aan de politie.

kasto80

Meest gelezen