Kraamuitbaatster spuit met waterpistool met urine op concurrent

Er is al langer ruzie tussen verschillende kraamuitbaters rond de basiliek in Scherpenheuvel. Afgelopen weekend beweerde één van de uitbaters dat ze met een zuur was aangevallen in haar gezicht. Maar dat blijkt nu een waterpistool te zijn gevuld met urine.

Afgelopen weekend liep een ruzie uit de hand tussen uitbaters van twee kraampjes aan de basiliek van Scherpenheuvel. Maandagochtend nog wou niemand van de handelaars daar iets over zeggen. Ook de pastoor en burgemeester Manu Claes (CD&V) wilden niets kwijt over de zaak.

De politie en het parket namen de zaak ernstig en kwamen te weten dat de dochter van een andere kraamuitbaatster met een waterpistool gevuld met urine in het gezicht van het slachtoffer heeft gespoten. Het ging dus niet om een bijtend zuur met kwalijke gevolgen. Het parket volgt de zaak op.

Meest gelezen