Computerproblemen bij Brugse rechtbank: "Lastig werken en veel frustraties"

Het personeel van de rechtbank van Brugge is ontevreden, want sinds augustus zijn er in de rechtbank heel wat computerproblemen. "Dat is lastig werken en het levert enorm veel frustraties op bij onze medewerkers", zegt de woordvoerder van de FOD Justitie Edward Landtsheere.

Om de twee à drie dagen valt de belangrijkste server uit, waardoor advocaten, rechters en andere medewerkers van de Brugse rechtbank documenten moeilijk kunnen opslaan. En ook printen is sinds augustus een probleem.

"Frustrerend", zegt de woordvoerder van de FOD Justitie Edward Landtsheere. "Ze hebben zelfs oude printers uit de kelder moeten gaan halen. Het is echt moeilijk werken en dat levert naast hinder ook frustraties op bij het personeel."

Meest gelezen