©Edwin Janssen - All Rights Reserved

Nederlandse actrice die verdacht wordt van drugshandel op Tomorrowland mag cel verlaten

De Nederlandse actrice Imanuelle Grives mag binnenkort de Antwerpse gevangenis verlaten. Haar advocaat had een voorlopige invrijheidstelling gevraagd en de rechtbank is daar op ingegaan. De 34-jarige actrice moet wel eerst nog een borgsom van 5.000 euro betalen.

De actrice verschijnt volgende week voor de Antwerpse rechtbank. Grives moet zich samen met twee Amerikaanse vrouwen verantwoorden voor handel in verdovende middelen op het dancefestival Tomorrowland in Boom. Ze werd daar op 21 juli met een grote hoeveelheid drugs betrapt.

Bij een huiszoeking op hun tijdelijke verblijfadres in Rumst werden nog meer verdovende middelen aangetroffen. Grives verklaarde dat ze zich op een acteerrol aan het voorbereiden was.

Meest gelezen