Opnieuw auto's gestolen met sleutels uit zwembadlockers

Bij het stedelijk zwembad Geerdegemvaart in Mechelen zijn de auto's gestolen van twee vrouwen die aan het zwemmen waren. Hun autosleutels werden gestolen uit de lockers. Gelijkaardige diefstallen gebeurden ook al bij het zwembad in Brasschaat.

Dinsdagavond werden de sleutels van een BMW en een Mercedes gestolen. Die waren van twee vrouwen die aan het zwemmen waren. Ook hun bankkaarten en huissleutels werden meegenomen door de dieven. De politie kon aan de hand van beelden van slimme camera's uitzoeken naar waar de dieven gereden waren en de auto's zijn uiteindelijk teruggevonden in Berchem. De daders worden nog opgespoord.

De politie raadt zwemmers aan hun voorzorgen te nemen. "Misschien kunnen ze waardevolle spullen beter verzamelen in één tas die meegenomen wordt naar het zwembad zelf," zegt hoofdinspecteur Dirk Van de Sande. "Iemand die niet meezwemt, kan er eventueel ook op passen."

Meest gelezen