Spectaculaire juweliersoverval: daders breken in via gat in de muur

In de diamantwijk in Antwerpen hebben onbekenden de afgelopen nacht ingebroken in een juwelierszaak. De daders groeven een gat in de muur van het huis naast de winkel. Ze wisten hun sporen uit door zoutzuur rond te strooien. Politie en brandweer zijn ter plaatse.

In een juwelierszaak op de hoek van de Lange Kievitstraat en de Simonsstraat is afgelopen nacht een inbraak gepleegd. De daders geraakten binnen door in het huis naast de winkel een gat te maken in de muur. De inbrekers waren duidelijk goed voorbereid, want na hun inbraak strooiden ze met zoutzuur rond om hun sporen uit te wissen. Politie en brandweer zijn ter plaatse om het goedje op te ruimen.

Of er buit is en hoe groot die is, wordt niet gezegd, omdat dat deel uitmaakt van het onderzoek. 

Meest gelezen