Spelertjes failliete voetbalclub KSV Roeselare mogen niet meer trainen en gaan dan maar boksen

Bij het failliete KSV Roeselare mag niet meer getraind worden en dus kregen de spelers van de jeugdploegen boksinitiatie. Het bestuur van de club onderzoekt ondertussen hoe het het faillissement ongedaan kan maken. Het zou om een misverstand gaan.

De voetballertjes van de U10 bij KSV Roeselare hebben normaal voetbaltraining op woensdag, maar gisteren gingen ze boksen. Dinsdag werd de club failliet verklaard. Volgens het bestuur gaat het om een misverstand, maar voorlopig kan er in elk geval niet getraind worden. "De kinderen mogen niet de dupe zijn van de malaise bij KSV Roeselare”, vonden de ouders. Eén van hen, die zelf trainer is in de Sugar Box Club, nodigde de spelers daarom uit voor een boksinitiatie.

Dinsdag herstart?

KSV Roeselare werd dinsdag failliet verklaard, blijkbaar omdat er een onbetaalde factuur is van 28.000 euro bij een cateraar. Het nieuwe bestuur van de club zegt dat het niet op de hoogte was van die factuur en ook niet wist dat er zelfs al een rechtszaak was opgestart bij de ondernemingsrechtbank. De club heeft nu verzet aangetekend. Dinsdag zal de rechter de zaak verder behandelen. Tot dan kan er niet worden gespeeld en zelfs niet getraind.

Meest gelezen