OCMW Brugge maakt verkeerd appartement leeg

De technische ploeg van het OCMW in Brugge heeft een pijnlijke fout gemaakt. Ze maakten het verkeerde appartement leeg. De oma van de eigenaar stapt naar de politie.

De technische ploeg van het OCMW moest een appartement leegmaken in de Blankenbergse Steenweg in Brugge. Maar de ploeg heeft per ongeluk het verkeerde appartement leeggemaakt. Een pijnlijke fout, want alle spullen zijn weg. Al wat in het appartement stond, is in een container gegooid en is dus kapot of verdwenen. Het is de oma van de eigenaar van het appartement die de ontdekking deed.

Het OCMW van Brugge wil de schade vergoeden, maar volgens de oma van het slachtoffer is de vergoeding niet groot genoeg. Ze vraagt 12.000 euro, maar het OCMW wil maar 3.000 euro geven. De oma is nu naar de politie gestapt.

Meest gelezen